Winterbergvakanties hires new luxury holiday apartments Küstelberg Medebach-in Winterberg and in Schwalefeld-Willingen near the Ettelsberg-Seilbahn, Both in Hochsauerland. The mountains and hills in this area are covered with woods. Here you can enjoy nature and outdoor activities. Skiing, snowboarding and cross country skiing in the winter to enjoy hiking, cycling and swimming in the summer.

Winterbergvakanties

156-677-124-442-2887

info@winterbergvakanties.nl

Am Sonnenhang 14, 59964, Kustelberg, Germany

  FOLLOW US

  STUDIO’S EN APPARTEMENTEN IN WINTERBERG

  Winterbergvakanties verhuurt nieuwe luxe vakantieappartementen Küstelberg Medebach-in Winterberg en in Schwalefeld-Willingen nabij de Ettelsberg-Seilbahn, beide in Hochsauerland. De bergen en heuvels in dit gebied zijn bedekt met bos. Hier kunt u genieten van de natuur en buitenactiviteiten. Skiën, snowboarden en langlaufen in de winter om te genieten van wandelen, fietsen en zwemmen in de zomer.

  Explore now

  Winterbergvakanties

  Winterbergvakanties is een kleinschalig 4-sterren appartementencomplex boven Winterberg, genaamd Kustelberg. Het is gelegen aan de rand van het bos en biedt 7 comfortabele en unieke appartementen.
  Sommige appartementen hebben een eigen privé buitenjacuzzi. Deze appartementen zijn de perfecte uitvalsbasis voor wintersport of zomervakantie. Wandelen in het bos, een culinaire ontdekkingstocht bij één van de restaurants in de Jacuzzi suite van Winterbergholidays bent u bij ons aan het goede adres.

  Alle appartementen hebben een eigen keuken, badkamer en woonkamer.

  De appartementen hebben geen receptie op het terrein.

  We werken met sleutelkasten.
  Op de dag van aankomst ontvang je van ons een code die je in het sleutelkastje moet invullen. Vanaf de inchecktijd kunt u nu op elk moment inchecken.

  Voor het ophalen of retourneren hoeft u niet naar de centrale receptie
  sleutels als je weggaat.

  Hartelijk welkom bij Winterbergvakanties.

   Enjoy your stay

   Outside jacuzzi

   We have added outside jacuzzi to some of our apartments.
   Have fun on the piste, relax in our luxury apartments with or without (private) jacuzzi.

   Sorry, no posts matched your criteria.

   Winterbergvakanties